//

Підтримай антисектанську боротьбу львівських журналістів

У сьогоднішньому номері львівської газети «Експрес» від 14.06.2012 року № 64 з’явилася стаття відомої журналістки пані Ольги Єжижанської «Секта, що викрадає дітей». Це – коротке журналістське розслідування про діяльність в Україні секти догналівців.

 

Журналістка побувала на «богослужіннях» цієї секти, спілкувалася з її членами та жертвами. Шокуючі свідчення жертв цієї секти заставляють задуматися над питанням: Чому суспільство і держава глухі до голосінь жертв чехословацьких пройдисвітів? Чому так мало людей у суспільстві дослухається до застережень Католицької Церкви стосовно деструктивної діяльності цих сектантів?

 

«… Прості люди заплуталися. Вони не можуть зрозуміти, чому діти, що начебто ходять до церкви, опиняються в секті, яка не має жодного права діяти в Україні. Чому не реагують на це державні органи? Чому мовчить Служба безпеки України, адже відомо, що керівники секти – іноземці? Усі ці питання залишаються без відповіді… І чому у цій диявольській грі заручниками стають наші діти?» - запитує журналістка себе й усю українську громадськість.

 

Догналівці уже розпочали кампанію проти «Експресу» і пані Єжижанської тому вартує своїми молитвами підтримати відважних журналістів, за якими стоїть розкриття не одної афери, зокрема з відомим «доктором Пі» - Слісарчуком.

 

Підтримати журналістів можна також зателефонувавши у Відділ зв’язків з громадськістю газети «Експрес»  і подякувавши журналістам за їхню громадянську позицію і потрібну українському суспільству статтю.

 

Телефон Відділу зв’язків з громадськістю газети «Експрес»: (032) 297-47-01.

 

Підтримайте журналістів у їхній боротьбі проти сектантів, які ламають молоді життя.