//

Під час Служби Божої Уґо Чавес зі сльозами на очах просив про зцілення

5 квітня, повернувшись до Венесуели після проходження чергового курсу хіміотерапії, президент Уґо Чавес разом з родиною взяв участь у Службі Божій, під час якої не міг стримати сліз.


Як інформує The Associated Press, президент  Чавес сидів, тримаючись за руки зі своїми батьками. «Дай мені життя, навіть якщо воно вимагатиме болю. Мені байдуже. Христе, дай свій вінок мені, нехай моя кров тече… Дай мені життя, бо я ще маю багато речей зробити для цих людей. Ще не забирай мене», – молився він.


Після Служби Божої, одягнувши на шию вервицю, президент розповів про те, що його стан здоров’я покращується після операції, проведеної в лютому. Усі результати досліджень показали позитивні результати щодо фізичного одужання.


57-річний лідер ще від червня минулого року регулярно їздить на Кубу для проходження необхідного лікування, і тепер навіть планує балотуватись на президентські вибори в жовтні цього року.


«Сьогодні я є християнином більше, ніж будь-коли. Я довірив себе в руки Христа», – розповів він в середу ввечір після прибуття з Куби. – «Я хапаюсь за життя і прошу Бога, Христа мого Господа, продовжувати дарувати мені життя».


За матеріалами ajc.com