//

Перший музичний відеокліп нової християнської групи "Music Visions" на YouTube

Сприяти вихованню культури життя серед молоді за допомогою музичного відеокліпу на каналі YouTube: ця ідея надихнула артистів-християн з громадської організації Music Visions на передавання позитивного послання радості, віри і надії для молоді мовою соціальних мереж.


Ініціатива молодого італійського письменника і режисера Мануеля де Теффі втілилася в життя завдяки співпраці з католицькою інформаційною мережею «Catholic Radio and Television Network» і підтримки фонду «Допомоги Церкві в потребі». 7 березня був опублікований перший відеокліп під назвою «Beside you», присвячений радості материнства.


«Ми хотіли увійти на цю територію, - пояснив Мануель де Теффі, - тому що форма відеокліпу користується в Інтернеті найбільшою популярністю: з двадцяти відеороликів - лідерів переглядів на YouTube за весь час і по всіх категоріях 16 є музичними. Щодня на цьому сайті проглядається чотири мільярди відеороликів. Громадський вплив відеомузики на YouTube і на інших аналогічних каналах є незаперечною, однак культура відео більше не поважає гідності людської особистості».


«Сотні мільйонів молодих людей проводять найважливіші роки їхнього життя за переглядом відеозаписів, які часто пропагують деструктивні стилі життя. Здається, що не залишилося місця для артистів, які, незважаючи на талант, не можуть поділитися своєю музикою через відсутність коштів для створення якісного відео. Наша організація Music Visions надає молодим музикантам таку можливість», - сказав Мануель де Теффі.

 

За матеріалами Радио Ватикана