//

Перша в "Facebook" гра про Христа

Після популярної в "Facebook" гри "Подорож Мойсея" американська компанія "Mountain View" випустила першу в цій соціальній мережі відео-гру, засновану на житті Ісуса. "Ця історія повинна бути передана за посередництвом гри", - вважає Брент Д'юсінг. На його думку, сьогодні не існує достатньо ігор, які б несли добро, позитив і християнську точку зору.

 

Д'юсінг, засновник і генеральний директор компанії "Mountain View", заявив, що нова гра "Подорож Ісуса: Послання", дасть людям можливість познайомитися з життям Христа, так би мовити, "з перших рук".

 

Перша гра компанії про життя Мойсей мала великий успіх і 2 млн. користувачів. "Зворотній зв'язок дійсно був феноменальним. Я думаю, що є багато людей, які відчувають справжній голод того, що несе собою наша гра ", - повідомив Д'юсінг. Він сподівається, що нова гра про життя Ісуса буде нести Євангеліє тим, хто не може іншим чином зустрітися з ним. "Для багатьох наших гравців це єдиний шанс почути Добру Новину", - повідомив директор компанії-розробника.

 

Гра переносить користувача до часів земного життя Ісуса. Гравець збирає речі і торгує ними зі своїми друзями по "Facebook", щоб мати можливість розширити місію Христа. Гра дозволяє користувачеві граючи "зв'язатися з реальними людськими емоційними моментами" і взаємодіяти з Ісусом особисто. Користувач "Facebook" має можливість спостерігати за публічним служінням Христа і приймати участь у Його місії.

 

Хоча гра безкоштовна, існує можливість придбати деякі матеріали. Кошти від цього будуть передані християнським некомерційним організаціям, які займаються наданням допомоги дітям з бідних сімей по всьому світу.

 

Гра доступна для користувачів на всіх континентах, крім Антарктиди, англійською, іспанською, французькою, німецькою та португальською мовами.

 

За матеріалами: radiovaticana.org