//

Переслідування не може стримати Церкву,- індійський кардинал

Кардинал Освальд Грасіас заявив, що ні переслідування, ні навіть смерть не може стримати Католицької Церкви від її рішучості підтримувати цінності любові, справедливості і миру.


Кардинал, який є  також президентом Конференції Католицьких Єпископів Індії, сказав це, віддаючи честь сестрі Вальсі Джон, яку зарубали до смерті в Джаркханді минулого тижня.


Інформаційний ресурс CathNews India цитує слова кардинала: «Я хочу використати цю можливість, щоб чітко показати, що ніякі переслідування чи навіть смерть не може стримувати нас від прихильності до Євангельських цінностей любові, справедливості і миру».


Католицька Церква в Індії прагне до благополуччя країни і добробуту свого народу, незважаючи на касти, віросповідання, стать, мову, вік чи регіон – зазначає кардинал.


«Ми завжди в перших рядах захисту, духовного піднесення і розширення прав пригноблених та відкинених аж до мучеництва. Останнім прикладом є сестра Вальса Джон і її жертва. Я схиляю голову в пам'ять цієї хороброї дочки Керали» – сказав кардинал Грасіас.