//

Передріздвяні молодіжні реколекції

"Прийдуть тоді від сходу й від заходу,

від півночі й від півдня 
й возсядуть на бенкеті в Царстві Божім".
Лука 13:29

 

Молоде всієї України! Комісія у справах молоді запрошує кожного, хто почує цей заклик на Передріздвяні молодіжні реколекції* 30 листопада - 2 грудня. У рамках Єдиного молодіжного простору ми зможемо разом розпочати передріздвяний піст, переглянути своє життя, прийняти постанови і спільно із Пресвятою родиною пройти крок за кроком до Різдва, до Вифлеємської печери, де для кожного з нас знову народиться Христос.

 

 

 

Місце, де ми зможемо зібратися і прожити ці незабутні три дні разом - Центр творчості дітей та юнацтва Галичини "Погулянка". Для того, щоб глибше зрозуміти атмосферу Вифлеєму, ми зануримося в убогість, у якій народжувався Спаситель. Той, перед яким схиляються полки ангелів і архангелів, народився у печері, між ослят на сіні. Кожен з нас - учасників повинен взяти з собою у мандрівку спальник та каримат, немов би скромну альтернативу сіну, а "Погулянка" стане для нас Вифлеємською яскинею.

 

Реколектантом, який провадитиме нас стежками до Христового народження, буде отець салезіянин Максим Рябуха.

 

Ісусова молитва, проповіді-науки, спеціальна "пустеля" для того, щоб побути сам на сам з собою, вистава, яка допоможе глибше зануритися у атмосферу реколекцій, спільний перегляд фільму з обговоренням, вервиця, промовлена під час невеличкої прощі теренами Погулянки - все це покликане підготувати нас до передріздвяного посту.

 

Дружба, долучення учасників до допомоги організації реколекцій, задіяність у реколекціях молоді зі всієї України, молитви та розмови, спільне мовчання і роздуми, приготування до Різдва - це наші перші кроки до об'єднання всієї української молоді від Сходу до Заходу, щоб разом творити Єдиний молодіжний простір.

 

Ціна реколекцій: 50 грн.

 

Необхідні речі, які слід взяти з собою: спальник, каримат, теплий одяг, засоби гігієни. При можливості - молитовник, вервиця, Святе Письмо.

Для того, щоб зареєструватися пишіть на скриньку: info@dyvensvit.org,

або дзвоніть за телефоном: 096 648 82 95.

Реєстрація триває до 26 листопада.

 

 

Джерело: http://dyvensvit.org