//

Папські енцикліки на смартфоні

Енцикліки блаженного Івана Павла ІІ і Бенедикта XVI, а також апостольські заклики теперішнього Папи вже є доступні у форматі цифрової книги. Їх можна застосовувати для читання на мобільних телефонах, смартфонах, планшетних комп’ютерах і т.д.


Вони містять інтерактивний список та систему пошуку, яка полегшує читання. Текст можна самому підкреслювати і позначати нотатками.


«Ми прагнемо досягнути до тих людей, які хочуть мати ці тексти весь час до розпорядку і користуватись ними навіть тоді, коли не підключені до інтернету» - пояснює Джуліен Граціа, відповідальний за цифрові продукти у видавництві «Fleurus-Mame». Він також запевняє, що з 1 травня, коли ці пропозиції надійшли у продаж, вони користуються хорошим попитом, хоча ще занадто рано говорити про конкретні цифри.


Цифрові книжки з папськими документами доступні як окремо, так і в пакеті. Наприклад, 14 енциклік Івана Павла ІІ можна купити за 14,99 євро. Їх співвидавцями є Bayard, Cerf i Fleurus-Mame.  Їх можна буде придбати у інтернет-магазині Apple, а також у традиційних книгарнях.


За матеріалами info.wiara. pl