//

Папа відпочиватиме у Кастель Гандольфо

Як і рік тому, Святіший Отець проведе літо у Кастель Гандольфо. Про це повідомили у Префектурі Папського Дому.


У неділю, 3 липня, перед тим як вирушити до своєї літньої резиденції, Папа Бенедикт XVI зустрінеться з вірними на молитві «Aнгел Господній», на площі Святого Петра у Римі. Впродовж липня не буде загальних аудієнцій, вірні зможуть зустрітися з Папою тільки в неділю у Кастель Гандольфо, на полуденній молитві. У серпні, як передбачається, загальні аудієнції знову відбуватимуться щосереди. А 21-гo серпня, Святіший Отець буде в Мадриді на Всесвітньому Дні Молоді. Крім того, молитва «Aнгел Господній» відбудеться ще 15 серпня – з нагоди свята Успіння Пресвятої Діви Марії за юліанським календарем.

 

У вересні заплановані дві недільні зустрічі Святішого Отця з вірними в Кастель Гандольфо – 4 і 18 вересня, а 11 вересня Папа Бенедикт XVI буде в Анконі, 25-го – у Фрайбурзі в рамках своєї поїздки до Німеччини. Загальні аудієнції заплановано на 7, 14, 28 вересня.

 

Як очікують ватиканісти, свій літній відпочинок Папа присвятить роботі над третьою частиною книги «Ісус з Назарету», яка охопить період дитинства і весь час до громадської діяльності Христа.

 

За матеріалами ekai.pl