//

Папа припинить полювання

На півдні Італії пройде неділя без пострілів. Газети говорять про  "чудо Бенедикта".


На цілий день в регіоні Калабрія встановиться мир. З нагоди візиту Його Святості місцева адміністрація прийняла рішення в цілях суспільної безпеки припинити мисливський сезон, пише італійське агентство Geapress.


«9 жовтня Бенедикт XVI прибуде до аеропорту Ламеція Термі  о 9:15, потім його чекає велика кількість зустрічей і подій, сконцентрованих в районі провінції Катандзаро. Пополудні на вертольоті він переїде в Серра Сан Бруно, де залишиться до вечора, і о 20:00 з аеропорту Ламеції повернеться на літаку в римський Чампіно.


Отже в двох районах і, як мінімум, під час вертолітної поїздки, існує теоретична небезпека загрози від мисливців. Тому дві провінції Калабрії проведуть цілий день в мирі з тваринами. Людина і природа на святі навколо Святійшого Отця. Яке чудо для регіону, де в одній лише провінції Вібо кількість мешканців становить 170 тисяч, а кількість зареєстрованої зброї - 200 тисяч, і стріляти тут так само звично, як дихати. Але після цього... стережіться, кролики, пташки і інші жителі диких лісів. У місцях, де зброї більше, ніж мешканців, полювання відкриється знову».


Частина населення з розумінням віднеслася до вчинених заходів і приготувалася побути "добрими християнами". "Ратцінгер не раз закликав поважати довкілля, і ось щось робиться. Ми не повинні ображати його".


За матеріалами www.benediktxvi.ru