//

Папа прибув у Ліван

Розпочалася XVI Апостольська подорож за межі Італії Папи Бенедикта XVI, під час якої він здійснить паломництво до Лівану, країни на Близькому Сході, яка є 24 країною, яку він відвідує під час свого понтифікату.

 

О 9:45 місцевого часу з римського міжнародного аеропорту Чампіно, розташованого всього 10 км. від літньої папської резиденції у Кастель Ґандольфо, піднявся в небо літак італійської авіакомпанії «Alitalia», на борту якого перебувають Святіший Отець із супроводом та журналісти. Зазначимо, що з огляду на особливості цієї подорожі Венедикта XVI супроводжують Державний Секретар Апостольської Столиці кардинал Тарчізіо Бертоне, Секретар Синоду Єпископів архиєпископ Нікола Етеровіч, Префект Конгрегації для Східних Церков кардинал Леонардо Сандрі, Президент Папської Ради в справах міжрелігійного діалогу кардинал Жан-Луї Торан, Президент Папської Ради сприяння єдності християн кардинал Курт Кох.

 

Після трьохгодинного перельоту літак приземлився в столиці Лівану місті Бейруті, де відбудеться церемонія привітання, а ввечері, в місцевості Гарісса, що належить до бейрутської агломерації, Святіший Отець підпише Апостольське повчання про Церкву на Близькому Сході за підсумками Спеціальної Асамблеї Синоду Єпископів.

 

Джерело: Радіо Ватикан

 

РОЗКЛАД ТРАНСЛЯЦІЇ

www.ewtn.org.ua