//

Папа Бенедикт XVI відвідає постраждалий внаслідок землетрусів північноіталійський регіон Емілію Романью

У вівторок, 26 червня 2012 р., Папа Бенедикт XVI відвідає північноіталійські терени, які нещодавно постраждали внаслідок землетрусів. Про це 19 червня повідомив Ватиканський прес-центр.

 

Прилетівши гелікоптером до міста Модени та пересівши на автобус цивільної оборони, Святіший Отець відвідає місцевість Роверетто-ді-Нові, де під час землетрусу зруйновано храм святої Катерини, під руїнами якого загинув священик. Опісля Папа прибуде до спорткомплексу в Модені, де його чекатимуть представники влади, єпископи, парохи, підприємці та вірні. Після привітального слова Президента регіону Емілія Романья до присутніх звернеться Бенедикт XVI.

 

Пригадаємо, що починаючи від травня цього року, північноіталійський регіон Емілія Романья, зазнав численних сильних підземних поштовхів. Святіший Отець при різних нагодах висловлював свої співчуття постраждалим та звертався до всіх людей доброї волі із закликами до солідарності, даючи конкретний її приклад. Тепер він постановив підтвердити свою духовну близькість фізичною, подібно, як три роки тому відвідав постраждалих від землетрусу в центральноіталійському місті Л’Аквілі.

 

Джерело: Радіо Ватикан