//

Паломництво мігрантів та їх родин зі Львова до Страдчу

Пасторально-місійний відділ УГКЦ, спільно з референтурою у справах мігрантів Львівської архиєпархії запрошують 27 жовтня на зустріч мігрантів у Львові, яка продовжиться пішою нічною прощею до Страдчу. Проща відбудеться з благословення Преосвященного владики Венедикта, єпископа-помічника Львівського за участю священнослужителів Львівської архиєпархії.

 

Як розповіла Марія Гапук, референт у справах мігрантів Львівської архиєпархії розпочнеться паломництво у суботу 27 жовтня о 18.00 год. зустріччю мігрантів та їх родин в Архикатедральному соборі Святого Юра у Львові.

 

Під час зустрічі-знайомства буде можливість поспілкуватися один з одним на хвилюючі теми українського заробітчанина. Пізніше, о 20.00 год. в соборі розпочнеться Молебень до Пресвятої Богородиці, який очолить, владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський. По закінченні Богослуження, Архиєрей уділить архіпастирське благословення усім учасникам прощі.

 

Потім усі присутні через вулиці Городоцьку, Шевченка, Рясне-1 та Рясне-2 попрямують до чудотворної Страдецької гори, щоб вклонитися там новомученикам УГКЦ.

 

Завершиться паломництво у неділю вранці Божественною Літургією.

 

Детальніша інформація у координатора:м. Львів - Гапук Марія, 067-949-85-49

 

Джерело: http://www.ugcc.lviv.ua