//

Пакистанську католичку, змушену до переходу в іслам, продали за кордон

Пакистанські джерела повідомили інформаційне агентство Fides, на яке посилається CWN, що 24-річна жінка-католичка, яка недавно була викрадена, змушена до  переходу в іслам і насильно видана заміж за мусульманина, можливо, вже продана за кордон.


Фара Хатім, 24-річна пакистанська католичка, «була змушена підписати декларацію про те, що вона перейшла в іслам і вийшла заміж за власним бажанням». Після цього жінка зникла. Про це повідомила пакистанська католицька монахиня, чиє ім'я не називається з побоювання, що вона піддасться переслідуванню з боку радикальних ісламістів.


За її словами, текст декларації був принесений в поліцію і суд. Таким чином, за законами Пакистану, справа вважається закритою. Знову її буде можливо відкрити лише в тому випадку, якщо в правоохоронні органи поступить письмова заява, в якій Фара засвідчить, що  заяви були отримані від неї шляхом погроз і тортур.
Монахиня закликала всіх християн світу до молитви і міжнародного тиску на владу Пакистану, що допомогло б забезпечити пошук і звільнення Фари Хатім.


В даний час в Пакистані, згідно з статистикою Fides, щорік фіксується більше 700 випадків примусового переходу в іслам.

 

Джерело: www.sedmitza.ru