//

Пакистанські ЗМІ деформовано подають причину смерті політика-християнина

Пакистанські ЗМІ намагаються пояснити вбивство провідного християнського політичного діяча країни - Шахбаза Бхаті - як результат сімейної сварки, а не політичне вбивство, повідомляє CWN.

 

Тахір Навед, який контролює розслідування вбивства міністра у справах меншин, повідомляє, що інформаційні агентства зображують смерть Шахбаза Бхаті як наслідок особистої сварки. Подібне пояснення вбивства відомого політика-християнина Навед назвав абсолютно абсурдним, оскільки у Шахбаза, за його словами, «не було жодних особистих ворогів».

 

Бхаті був убитий після того, як він виступив за внесення змін або скасування взагалі горезвісного закону «про богохульство». Причому, вбивство міністра мало місце після того, як християнський політик неодноразово отримував погрози смерті у свою адресу, прямо мотивовані його політичною позицією.

 

Навед переконаний, що вбивство Бхаті - справа рук ісламських фанатиків. Але пакистанські ЗМІ відмовляються визнати цю реальність у країні, де екстремісти залякали не тільки християн, але і мусульман, які не розділяють їх радикальні погляди.

 

«Давайте сподіватися, що правда все ж таки переможе», - підсумував Навед.

 

За матеріалами: Седмица-Ru