//

Обаму вибрали атеїсти та «фальшиві християни», – католицький коментатор

 США отримали те, що хотіли: правителя, який є радикальним прихильником абортів та легалізації гомосексуальних зв’язків, - підкреслює католицький коментатор Майкл Воріс з ChurchMilitant.tv.

 

На його думку, перемога представника «цивілізації смерті» - це також наслідок недбальства Католицької Церкви, яка останніх 50 років систематично віддавала «модерністам» освіту, медіа, духовні семінарії, згромадження, різні релігійні формації та парафії.

 

Воріс пригадує, що ще в 2008 році, коли Обама отримав голоси більшості католиків, Церква у США мала би зрозуміти наскільки великою загрозою є «фальшивий католицизм», який полягає між іншим на тому, що політики, які вважають себе католиками, публічно підтримували аборти та содомію.

 

«20 відсотків американців – атеїсти. А ще 30 відсотків – живуть як атеїсти, незважаючи на їх слабкі заяви, що вони вірять у Бога», - додає коментатор і зазначає, що «американці вірять у свою версію Бога».

 

Учора Президент США Барак Обама був переобраний на другий термін. Його уже привітав Папа Римський Бенедикт XVI, висловивши сподівання, що ідеали свободи та справедливості, які колись були орієнтирами для отців-засновників Сполучених Штатів, і далі сяятимуть цій нації на шляху її розвитку.

 

На замовлення медійного консорціуму - ABC News, Associated Press, CBS News, CNN, Fox News і NBC News - дослідницька компанія Edison Research провела Національне передвиборче соцопитування (the National Election Pool), яке визначило групи підтримки кожного з кандидатів в президенти США.

 

За Барака Обаму віддали свої голоси представники етнічних меншин - чорні, латиноамериканці і азіати - незаміжні, гомосексуалісти, представники академічних кіл. А його конкурент Ромні зібрав голоси успішних американців, представників так званої групи White Anglo-Saxon Protestant - успішні білі англосаксонці протестанти.

 

Згідно даних екзит-полу, проведеного CNN, за Обаму проголосувало католиків більше, ніж за Ромні. Опитування показують, що 50% виборців, які назвали себе католиками, голосували за Обаму, а 48% за кандидата від республіканців Мітта Ромні. В опитуванні CNN не робилося відмінності між практикуючими католиками і тими, хто себе такими вважає.

 

Нагадаємо, 22% американців вважають себе католиками, при цьому половина з них схвалює аборти.

 

Джерело: CREDO