//

Новопризначений кардинал: довіряти Богові у момент кризи віри

 Новопризначений кардинал, філіппінський Архиєпископ Маніли Луїс Антоніо Тагле, закликав християн не боятися того, що кількість віруючих в деяких країнах зменшується.

 

За його словами, періоди ослаблення віри були протягом всієї історії Церкви. Перед обличчям кризи віри він заохотив не втрачати надію і продовжувати довіряти Господу, знаючи що Святий Дух буде і надалі запалювати серця людей, як за допомогою віруючих, так і без неї.

 

За словами кардинала Тагле, надання йому кардинальської гідності є закликом, щоб Церква на Філіппінах серйозно усвідомила свою місію у всій Азії. Він зазначив, що філіппінці можуть поділитися з віруючими багатьох країн своєю вірою, і запалити оточуючих своїм героїзмом, з яким вони свідчать про неї. Єрарх звернув увагу на те, що велика філіппінська діаспора у всьому світі зберігає християнську віру і сприяє її поширенню серед багатьох. "Я думаю, що цей час є для нас приводом подякувати Господу, а також більш серйозно поставитися до нашої місії", - сказав кардинал Тагле.

 

За матеріалами http://be.radiovaticana.va