//

Новий номер католицького суспільно-релігійного часопису CREDO присвячено ролі мирян у Церкві

«Церква – це не лише духовенство, на 99% вона складається з мирян, - наголошує головний редактор часопису CREDO о. Микола Мишовський, - Церква – це ми, всі ми.»


Головна тема числа висвітлена в низці матеріалів. Зокрема у номері Ви прочитаєте про активні парафії та активних парафіян, мирянські рухи і спільноти у Католицькій Церкві.


Сім'я Янішевських розповідає про те, як вони наважилися залишити зручне життя і поїхати на місії в інше місто. А парафіянка з Кам’янця-Подільського ділиться відкриттям, яке вона випадково зробила у власному будинку: під час прибирання жінка знайшла святі реліквії, які багато років зберігалися на домашньому вівтарику.


У номері розглядається також питання пожертв на Церкву: що таке десятина і скільки треба жертвувати «на тацю».


У світлі Великого посту у новому номері роздумуємо над тим «Навіщо ізраїльтяни постили» та чому «Ісус був спокушуваний на пустелі».


Про те як Господь вилікував душу і тіло приреченого на смерть дідуся розповідає його онука у матеріалі «Велике навернення». «Молитва за ненароджених – це моє покликання» вважає киянка Анжела Жесткова, яка розказує про спільноту, що молиться щотижня біля абортаріуму.

 

«Любов – це не те, що ти переживаєш, а те, що ти зробив для іншого», - у постійній рубриці «він і вона» розповідається про те, як налагодити стосунки у сім’ї.

 

Читайте також традиційні розповіді про пригоди Христини і її друзів у Туреччині та Мексиці.


Кросворд, «читанка до кави» та багато іншого чекають на вас у новому номері часопису.