//

Нове чудо Івана Павла ІІ?

Іван Павло ІІ чудесним чином врятував матір 5 дітей. В цьому переконані мешканці  с.Гожиці біля Пшеворска (Польща).

 

У жовтні минулого року пані Дорота безпосередньо перед пологами потрапила у гінекологічне відділення місцевої лікарні. Появились ускладнення, жінка опинилась в хронічному геморагічному щоці. Прогнози лікарів біли найгірші.

 

Але чоловік пані Дороти завірив її опіці Івана Павла ІІ, протягом кількох днів разом з сусідами молився в церкві і перед пам’ятником блаженного. Думка звернутись до папи появилась в мужчини спонтанно, коли стан жінки був безнадійний і найважливіші органи перестали функціонувати.

 

Польське Радіо цитує доповідь професора Анджея Скрента, воєводського консультанта в області гінекології, який визнав, що в такому випадку шанси вижити були екстремально малими. Лікарі-анестезіологи сумнівались в тому, чи варто продовжувати лікарське втручання. "Але пам’ятаю той випадок з перспективи чоловіка, в якого  не домінував смуток, але любов до  жінки і гаряча віра" – ствердив   професор.

 

Зцілена пані Дорота планує тепер разом з дітьми і чоловіком здійснити паломництво до Ватикану і біля гробу блаженного подякувати йому за допомогу.

 

За матеріалами: Wiara.pl