//

Німецький католик здійснив 30-денне піше паломництво без грошей

28-річний католик Фелікс Пельтен, який, за його словами, покладається тільки на Боже Провидіння, успішно здійснив тривале паломництво по країні, не маючи при цьому в кишені жодного цента.

 

Піша проща нюрнберзького католика почалося 24 червня в Ерфурті. За його словами, вона була «духовно мотивованою» і «супроводжувалася безперестанними молитвами». Фелікс Пельтен вирішив в дорозі «покладатися тільки на Боже Провидіння і завжди і за все дякувати Господу».

 

В інтерв'ю агентству KNA він зізнався, що під час паломництва від однієї церкви до іншої він «заробляв на хліб виключно жебрацтвом». За плечима у нього був тільки килимок і спальний мішок.

 

Паломнику не пощастило з погодою: майже щодня лив дощ. Проте йому пощастило зустріти в дорозі багато добрих людей, які надали йому дах над головою. Лише три ночі йому довелося провести на вулиці. Нюрнберзький паломник вважає, що в дорозі він відчув Боже благословення.

 

Після повернення в рідне місто Фелікс Пельтен став збирати в пішохідній зоні центру Нюрнберга пожертви для голодуючих з прикордонного району між Сомалі і Кенією.

 

Джерело: CREDO за матеріалами Седмица.Ru