//

The New York Times розпочала відкритий наступ на Католицьку Церкву

Нечувана атака на християн на першій шпальті Нью Йорк Таймс( The New York Times). Ще ніколи не було більш ворожої антикатолицької реклами у провідному американському видавництві, ніж нещодавня, опублікована у  Нью Йорк Таймс. Її автором є  Фонд свободи від релігії.

 

Причиною цієї реклами є протидія Католицької Церкви мандатам, які змушують католиків включати до їх страхових планів ліки, які спричинюють викидні, засоби контрацепції. Справжня мета цієї реклами — заплямувати католицьку віру. Вона звинувачує католиків у пропагуванні “убогості, страждання, небажаних вагітностей, перенаселення, соціальних бідах та смертях”. Говориться, що “єпископи розпочали жостоку політичну інквізицію проти жінок”. Також йдеться про корупцію, рівень якої невпинно зростає. У зверненні до жінок-католичок читаємо “Очевидно, ви “зношені” жінки, яким в неділю немає куди йти, крім церкви”.

 

Керівниками цього фонду є подружжя Анні Лорі Гейлор та Дена Баркера. На щастя для Гейлор, її мати не прислухалася до порад, які Анні дає у своїй книжці  “Аборт — це благословення”.

 

Але сенс цієї реклами не в тому, аби змусити неодружених католиків зректися Церкви, але в тому, аби посилити ненависть, спрямовану на вірних Католицької Церкви.

 

Католики вимагають, щоб адміністрація президента Обами поважала їх першочергові права, незважаючи на підлі атаки раніше згаданого фонду. Інше питання, чому Таймс взагалі дозволила таку публікацію. Про це пише християнський портал КІРІОС з посилання на speroforum.