//

Навчально-катехитичний центр "Дерево життя" оголошує набір студентів

Навчально-катехитичний центр "Дерево життя"

при Інституті св. Томи Аквінського в м.Києві

 

оголошує набір студентів на 2012-2013 навчальний рік

 

Напрями навчання:

– євангелізація та парафіяльна катехизація;

– приготування до подружнього життя та сімейне консультування.

 

Форма навчання: заочна. Лекції, семінари та тренінги тривають два дні щомісяця; як правило, у п’ятницю та суботу. Тривалість навчання: три роки.

 

Центр діє під патронатом Його Високопреосвященcтва архієпископа Петра Мальчука, ординарія Києво-Житомирської дієцезії РКЦ в Україні. Навчання відбувається за підтримкою всеукраїнського фонду "За гідність людини".

 

На навчання приймаються члени католицьких парафій (римо- та греко-католики) за рекомендацією настоятеля парафії (пароха) або настоятеля монашої спільноти (у випадку членів монаших орденів та згромаджень). Перевага надається особам із вищою гуманітарною освітою, вищою медичною освітою, практикуючим катехитам, психологам та сімейним консультантам. Вік абітурієнтів – від 18 до 50 років.

 

Зарахування відбувається за результатами вступного іспиту та співбесіди. На час навчання студентам надається місце для ночівлі. Після закінчення навчання студенти отримують відповідні документи (диплом або свідоцтво, сертифікати), що підтверджує навчання за обраним напрямком (Центр не має державної акредитації).

 

Пожертва студента на діяльність Центру становить одну тисячу гривень на рік. На навчання також запрошуються студенти з неповною катехитичною освітою (ті, які в минулі роки починали навчання при ІРН св. Томи) та катехити, які хотіли б підвищити свою кваліфікацію на окремих семінарах та тренінгах.

 

Документи, необхідні для вступу:

 

– копія свідоцтв(-а) про хрещення та миропомазання;

– для одружених – копія свідоцтва про церковний шлюб;

– рекомендація настоятеля (пароха);

– письмовий життєпис, де абітурієнт подає біографічні дані та пояснює, чому хоче навчатися на обраній спеціальності, та як планує використовувати отримані знання;

– копія паспорта, атестата (з додатком) та диплома про освіту (з додатком);

– медична довідка форми 086-У з висновком про придатність до навчання;

– два фото 3×4, зроблені в період подання документів.

 

Анкету абітурієнт особисто заповнює в секретаріаті.

 

Зголошуватися на навчання потрібно до 25 серпня 2012 р. за тел.: (093) 77 33 144 або на електронну скриньку: irene.maksymenko@gmail.com (зазначивши в темі листа "Абітурієнт"). Адреса Інституту св. Томи Аквінського, де відбувається навчання: м. Київ, вул. Якіра 13, ІІ поверх, оф. 202. Їхати до зуп. вул. Якіра марш. таксі № 558 від центрального залізничного вокзалу або марш. таксі № 6, 6К, 464 від ст. метро "Лук’янівська". Конт. тел. Інституту: (044) 503 30 23, веб-сайт – it.dominic.ua, ел. пошта–aquinato@gmail.com

 

Зарахування на навчання та перша (установча) сесія відбудуться від 30 серпня до 2 вересня. Документи подаються в день прибуття (30 серпня 2012 р.) від 9:00.

Можна також реєструватися на навчання на https://www.facebook.com/katechcentr

 

Студенти про навчання:

 

"Початок навчання в Інституті припав на початок мого сімейного життя. І так Бог дав, що під час лекцій і семінарів я отримувала багато відповідей на питання, які виникали в мене з приводу того, як добре будувати подружжя. Почутим і вивченим я ділилася зі своїм чоловіком і ми разом впроваджували теорію в практику. Під час навчання я краще зрозуміла, якою бачить Бог християнську родину. Думаю завдяки цьому ми уникли типових криз перших років. Сподіваюся, у майбутньому знання, які я здобула в Інституті, допоможуть мені здійснити мою давню мрію – служіння в Церкві через допомогу молодим людям та подружжям будувати зрілі та гармонійні відносини між собою і з Богом." Оксана, 29 років, м. Київ. Випускниця географічного факультету КНУ ім. Т. Г. Шевченка, мама двох чудових малюків

 

"Навчання на катехитичній програмі допомогло мені систематизувати та перевірити свої знання про віру та Церкву. Я зробив ще декілька кроків на шляху реалізації свого християнського покликання. Завдяки курсам я був завчасно підготовлений до того, с чим стикнувся на шляху подальшого духовного зростання". Тимофій, 37 років, м.Харків. Директор IT-компанії, батько родини, виховує двох дітей-школярів