//

Наприкінці липня тисячі християн молитимуться за Канаду

28 липня тисячі християн об'єднаються в молитві, поклонінні і пості за місто Торонто та всю Канаду, - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org з посиланням на Сhristian Тelegraph.

 

«TheCRY Toronto» є частиною молитовного всесвітнього руху «CRY Movement», в девізі якого говориться: «Це не концерт. Це не конференція. Це КРИК (CRY)».

 

Перша така молитва відбулася в 2002 році. Тоді помолитися прийшло 10 000 чоловік. Також рух перекинувся і на інші міста Канади, такі як Ікалуїт, Ванкувер і Сент-Джонс.

 

«Ми бачили, як люди свідчили про те, що в їхніх серцях відбулися зміни, що вони отримали оновлення і заново знайшли надію», - розповіла Фейт Грассесчі, директор молитовного руху.

 

Організатори також пояснили, чому молитися будуть саме в Торонто. За їхніми словами, Торонто є не тільки центром розваги Канади, а й центром багатьох економічних, освітніх та урядових тенденцій. Вони відзначили, що вплинути на Торонто - означає вплинути на всю Канаду. Крім того, Торонто є одним з міст, де зібрані різні культури і народи (понад 140 мов і 200 етнічних груп).

 

«Якщо Бог зможе вплинути на різні нації в Торонто, то Він вплине на весь світ», - підкреслила Грассесчі.