//

Найефективніша зброя проти абортів - любов і молитва

У захисті життя найефективнішою зброєю є любов, молитва і мирна присутність – підкреслює Еббі Джонсон, котра донедавна керувала абортивною клінікою «Planned Parenthood» в Техасі.

 

У розмові з агентством «Zenit» колишня аборціоністка, котра видала останнім часом свою біографію під заголовком „UnPlanned”, підкреслює, що історія її життя показує, що численні молитовні чування захисників життя перед абортивними клініками мають величезний вплив. „Саме ця присутність, слова мирно настроєних, промолених і повних любові людей по другій стороні загорожі, по протилежній від мене стороні барикади в питанні абортів, завжди заставляли мене задуматись і навіть спричиняли мені радість” – визнає 31-річна Еббі.

 

Ця жінка пройшла майже всі щаблі кар'єри в найбільшій проабортивній організації на світі. В певний момент відмовилася від цієї роботи і стала на захист життя. Перелом наступив в момент, коли на ультрасонографічних зображеннях вона побачила, як ненароджена тринадцятитижнева дитина захищається від аборту. „Я бачила, як ця дитина боролася за життя” – згадує п. Джонсон, член групи „Коаліція для Життя”. Вона закликає діячів pro-life не здаватися, і завжди бути присутніми, щоб могти „змінити серця прибічників аборту”.

 

Авторка в своїй книжці розповідає також про особисту трагедію, коли, незважаючи на застосування контрацептивів, двічі зробила аборт, вбиваючи своїх ненароджених дітей. Організація «Planned Parenthood» безрезультатно намагалася через суд заборонити своїй колишній працівниці розповідати про свій досвід на посаді директора.

 

Джерело: info.wiara.pl