//

Набожність китайських католиків до Серця Христового

Католицькі громади Китаю провели місяць червень, присвячений Найсвятішому Христовому Серцю, організовуючи найрізноманітніші молитовні та харитативні заходи. Набожність до Пресвятого Ісусового Серця є дуже живою серед місцевих католиків й передається з покоління в покоління. Крім парафій та дієцезальних чернечих Згромаджень, в країні діють різні асоціації та організації, які названі Його іменем.


Так, Фундація Найсвятішого Серця, яка минулого місяця відсвяткувала річницю своєї діяльності, допомагає бідним родинам, потребуючим дітям та хворим, не дивлячись на їхнє віросповідання.


Серед інших ініціатив, про які інформує інформагентство Fides, є одногодинні адорації, які, починаючи від 2006 року, щоп’ятниці проводить парафія Найсвятішого Серця в Ґан Лао Ґо в дієцезії Тай Юань.


З якнайбільшим запалом протягом місяця червня виконують своє місіонерське та душпастирське служіння черниці зі Згромадження Побожних Доньок Пресвятого Ісусового Серця, заснованого 1940 року в дієцезії Кун Мінґ, яке відновило свою діяльність 2005 року.

 

Джерело: Радіо Ватикан