//

Мультимільйонер Дональд Трамп проти абортів

Мультимільйонер Дональд Трамп шокував глядачів CBC визнанням, що після років підтримки абортів переходить на захист життя. Він також повідомив, що боротиметься проти політики абортів Барака Обами.


Усього кілька місяців тому Трамп сказав Fox Television, що багато людей можуть бути здивовані тим, що його погляд щодо аборту змінився. Пізніше він підтвердив свою позицію на конференції консервативної CPAC, де пообіцяв, що буде боротися з реформою охорони здоров'я команди Барака Обами – "Obamacare", яка фінансує вбивство ненароджених дітей з федерального бюджету. Це було підтверджено вчора в телевізійному інтерв'ю.


Визнання Трампа є шокуючим, тому що в 2000 році він написав у своїй автобіографії „The America We Deserve”, що підтримує право жінок на вибір, хоча йому й не подобаються процедури, пов’язані з цим. Учора в інтерв'ю з CBN News один з найбагатших чоловіків в США пояснив, що змінити свої погляди його спонукали історії жінок, які вагітні. "Однією з причин мого переходу на захист життя була історія мого друга, дружина якого була вагітна, а він не хотів цієї дитини. Розповідаючи мені свою історію, він плакав. Коли він побачив своє відображення в обличчі ще не народженої дитини, то зрозумів, що переживає найкращий момент у житті. А ця дитина могла б ніколи не народитися. Коли я почув цю історію та багато схожих, я став противником абортів – сказав Трамп.


Деякі експерти зазначають, що можливо Трамп хоче бути представлений як кандидат у президенти від Республіканської партії наступного року. Однак активісти pro-life стверджують, що він тоді також мав би виступити проти інших спірних кроків адміністрації Обами, які спрямовані на заохочення абортів. До того ж багато організацій pro-life підтримують Сару Пейлін та Майка Хакабі, які впродовж багатьох років є противниками вбивства ненароджених дітей. При цьому й інші політики, що є потенційними кандидатами на посаду президента США, також виступають проти абортів.


За матеріалами: fronda.pl