//

Монах-місіонер з чину Редемптористів проведе в Одесі духовний тренінг

Практичних навичок духовного життя одеситів навчатиме ієромонах Василь (Іванів), який проведе серію тренінгів для членів Братства Матері Божої Неустанної Помочі та виступить з лекціями перед вірними 9-11 вересня.


Місіонер, який протягом кількох останніх років очолював українську гілку світового католицького чину Редемптористів, відвідує Одесу вже не вперше.


«Отець Василь став справжнім духівником для багатьох членів нашої парафії, – каже священик Свято-Андріївського храму Одеси о. Ігор Тарас. – Два роки тому він заснував тут Братство Матері Божої Неустанної Помочі, а тепер приїжджає, щоб допомогти вірним зробити наступний крок на шляху свого духовного прогресу."


Зустрічі з о. Василем Іванівим відбуватимуться у храмі Святого апостола Андрея Первозванного (вул. Гімназійна, 22/24) з 9 по 11 вересня після ранкових і вечірніх Літургій, а також у рамках засідання Одеського біблійного клубу (субота, 18:00).


Довідка


Архибратство Матері Божої Неустанної Помочі було засноване у 1871 році в Римі. В Україні перший центр братства був заснований у 1924 році у Львові.


За матеріалами: cerkva.od.ua