//

Молодь і Церква почали благодійну акцію до дня св.Миколая

У центрі молодіжного душпастирства в Домініканському соборі встановлюють дерево дитячих побажань до святого Миколая.

 

6 листопада розпочинається благодійна акція до свята Миколая. Львівська молодь, члени парафіяльних спільнот та управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради запрошують львів’ян долучитися до доброї справи та допомогти дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей, інформує прес-служба Львівської облради.

 

«Це традиційний захід, який організовує молодь Церкви. Щороку листи дітей з малозабезпечених сімей є в храмі Пресвятої Євхаристії. Парафіяни та вірні нашої Церкви мають можливість взяти лист та допомогти святому Миколаю організувати подарунки певній дитині», – говорить отець Тарас Милян, голова Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

 

«Кожна добра справа повертається сторицею. Впевнений, мешканці нашого міста активно долучаться до благодійної ініціативи та своїми добрими намірами подарують усмішки на дитячих обличчях», – розповів Володимир Шнайдер, керівник управляння молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

 

Це не єдині заходи Церкви до свята Миколая. Також у Домініканському соборі відбудуться заходи для неповносправної молоді міста.

 

Довідка

 

Комісія у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ – офіційна структурна одиниця церкви, що відповідає за розвиток молодіжного душпастирства. Центральним храмом для молоді є церква Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор).

 

Контакти Комісії у справах молоді: Львів, пл.Св.Юра, 5. т.:  0676791176 , веб-сайт: mkla-ugcc.org.


Джерело: ZAXID.NET