//

Молитва вервиці по суботах в підтримку Всесвітнього Дня Молоді 2011

В рамках приготувань до Всесвітніх Днів Молоді у в Мадриді різні католицькі організації об’єднуються для проведення всесвітньої кампанії, яка закликатиме до щосуботньої молитви на вервиці. Кампанія під назвою «Тверді у вірі з Марією» починається в травні і триватиме до початку Всесвітнього Дня Молоді в серпні.


Отець Джеймс Фелан, керівник кампанії, розповідає, що акція скерована в основному до молоді.


«Ми вважаємо, що вервиця є необхідною для молоді. Вона допомагає їм вчитись кожного дня знаходити кілька хвилин для тиші. Всі ми кожного дня перебуваємо в шумі, зі всіх сторін лунають якісь звуки. І в цьому шаленстві ми розуміємо, що потребуємо трохи спокою. Тому ми заохочуємо всіх виділити час на Бога» - говорить о. Джеймс Фелан.


Отець Фелан переконаний, що Всесвітні Дні Молоді є чудовою нагодою для молоді усього світу оновити і поглибити їх віру. Кампанія, яку він очолює, намагатиметься поширювати послання про молитву на вервиці в різноманітних соціальних медіа.


«Ми будемо просувати її у Facebook, через мобільні телефони, через різні додатки, які можна закачати на мобільний, а також іншими способами, якими можна розповісти людям про молитву вервиці.»


Іван Павло ІІ називав вервицю своєю улюбленою молитвою, а кампанія «Тверді у вірі з Марією» стартує одразу після беатифікації 1 травня.


Всі охочі долучитись до кампанії, можуть приєднатись до неї на сторінці firminfaith.org


За матеріалами Romereports.com