//

Молитовний «shockwave» за Єгипет

За оцінкою організації Open Doors, становище християн в Єгипті з кожним роком стає все важчим. У списку переслідуваних країн Єгипет займає 15-те місце. Саме тому 2 березня з ініціативи Open Doors розпочнеться  міжнародна молитовна кампанія Shockwave. Християни є меншістю в ісламському світі, їх вважають другим сортом громадян країни пірамід – інформують організатори.

 

За даними Open Doors, після падіння режиму президента Мубарака 2011 року з країни вже виїхали понад 100 тис. християн. Працівника організації, який відвідав Єгипет, християни зустріли із закликом: «Дякуємо вам за те, що ви тут з нами. Це потужна підтримка для нас. Будь ласка, моліться за нас, і заохочуйте до цього інших християн на Заході. Ми потребуємо ваших молитов. У цій складній сторінці в нашій історії ми повинні пройти все це разом. Будь ласка, не забувайте про нас. Не залиште нас самих».

 

Open Doors зазначає, що «арабська весна» тільки погіршила становище тамтешніх християн. «Християни Єгипту потребують сильного голосу на свій захист, тому ми просимо за них Бога і сміливо стоїмо на їхньому боці. Всесвітня кампанія молитви Shockwave повинна показати їм, що вони не самотні та не забуті».

 

Члени організації Open Doors заохочують християн усього світу молитися, як і коли є можливість, на самоті та в групах, вдень або вночі, головне – не забувати, що наші брати і сестри страждають за свою віру і потребують нашої активної молитовної підтримки.

 

За матеріалами: info.wiara.pl