//

Молитовна Хресна дорога вулицями Львова

18 березня 2012 року у Хрестопоклонну неділю, вулицями Львова пройде молитовна Хресна дорога, яку традиційно організовує Львівська архиєпархія УГКЦ.


Хресна хода розпочнеться о 15:00 біля храму св. Арх. Михаїла (вул. Винниченка, 22), та завершиться на площі перед Архикатедральним Собором Святого Юра (пл. Св. Юра, 5). Очолить хресну ходу Високопреосвященний Владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ.


У спільній молитві участь візьмуть духовенство Львівської архиєпархії, монашество, студенти Львівської духовної Семінарії Святого Духа, представники влади міста і області, ректори та студентство львівських вищих навчальних закладів.


Цього року молитовними роздумами про: «Дорогу відкуплення» будуть провадити отці Львівської провінції Згромадження редемптористів. Наступний, 2013 рік для отців редемптористів в Україні є ювілейним, адже виповнюється 100 років від часу коли 27-го травня Митрополит Шептицький та Генеральний уряд редемптористів підписали угоду про заснування редемптористського монастиря в Галичині.


Організатори запрошують львів’ян та гостей міста долучитися до спільної молитви, щоб у молитві та спогляданні Христових страстей, пережити дорогу Господа до Воскресіння через Голгофу.

 

На завершення спільної Хресної дороги біля Архикатедрального Собору Святого Юра буде відмовлена спільна молитва за прославу слуги Божого Андрея, після якої кожен бажаючий отримає іконку з реліквіями, яку розповсюджуватимуть волонтери з  Молодіжної комісії.

 
Прохання взяти лампадки червоної барви.


Прес-служба Львівської Архиєпархії