//

Міжнародна католицька організація гостро розкритикувала фонд Білла Ґейтса

Міжнародна католицька організація «Human Life International» звернулась до світової громадськості з гострою критикою діяльності фонду «Bill & Melinda Gates», який заснований та фінансується засновником корпорації «Microsoft» Біллом Ґейтсом .


Цього року фонду розпочав широкомасштабну кампанію в Африці, метою якої є зменшити природній приріст населення на африканському континенті. На кампанію фонд Білла Ґейтса виділив 4 мільярди доларів.


«Неможливо боротися проти бідності через наповнення бідних країн контрацептивними та абортивними засобами… Окрім цього, підбадьорювання африканських жінок постійно користуватися фармацевтичними засобами є прямим нападом на їхнє здоров’я», - апелює до світової громадськості «Human Life International».


Фонд «Bill & Melinda Gates» планує за допомогою нового контрацептивного «лікарства», яке вводиться під шкіру, зробити безплідними 120 млн. жінок у Африці та Середній Азії.

 

В заяві «Human Life International» наголошується велика небезпека для здоров’я жінок, які використовуватимуть цей засіб. Зокрема наголошується, що препарат, який фонд Білла Ґейтса планує поширювати серед бідних жінок, часто викликає утворення кров’яних тромбів у системі кровообігу, несе з собою великий ризик виникнення інфарктів та інсультів, появу раку грудей. Також умови життя у бідних країнах перетворять цей контрацептивний засіб на середник поширення СНІДу.

 

За матеріалами www.bitno.net