//

Митрополит Мечислав Мокшицький запрошує до участі в святкуванні Ювілейного Року

Дорогі Брати в священстві та усі вірні Браття і Сестри!

 

В ім’я Боже та під опікою Пресвятої Богородиці Діви Марії ми привітали довгоочікуваний 2012 рік, в котрому Львівська архідієцезія латинського обряду радіє з 600-ліття тривання своєї столиці у Львові. Розпочнемо Ювілейний Рік 1 лютого 2012 року, а також урочисто його закінчимо в урочистість Пресвятої Родини 30 грудня ц.р. Намагатимемося прожити цей час в дусі вдячності Господу Богу за всі благодаті, якими обдарував нас і наших предків через служіння львівської Церкви.

 

Тому прагну всіх сердечно заохотити до участі в святкуванні Ювілейного Року. Особливо запрошую Вас на Інавгурацію Ювілею, котра відбудеться 1 лютого 2012 року об 10:00 год. в Львівській архікатедрі. Нехай наша чисельна присутність в цей день в серці Архідієцезії і Митрополії на Євхаристії буде виразом нашої віри та вдячності за кожне досвідчене від Бога добро.

 

Нехай благословення Наступника Святого Петра, Святішого Отця Бенедикта XVI, товаришує нам впродовж цілого Ювілейного Року і причиняється до поглиблення нашої радості з перебування в Христовій Церкві та відповідальності за Неї.

 

З пастирським благословенням

 

Львів, 01 січня 2012 року

 

Архієпископ Мечислав МОКШИЦЬКИЙ

Львівський Митрополит

 

Джерело: rkc.lviv.ua