//

Місіонерка з Китаю розповіла про те, як катують християн

Місіонерка  корейської протестантської  церкви "Манмін", яка перебуває на служінні в Китаї, розповіла про проблеми поширення Доброї Новини в цій країні (в цілях безпеки її ім'я і фотографія не публікуються).

 

Вона розповіла про те, що в Китаї дуже сильно катують християн, яких вдалося зловити. Їх заарештовують, садять у тюрми, відправляють в заслання і навіть розстрілюють. "Влада використовує електрику для того, щоб катувати людей, - підкреслила місіонер. - Іноді вони прив'язують християн до коня або машини і відпускають їх, таким чином, катуючи і знущаючись. І комуністи стверджують, що це - покарання за погану поведінку. Я вірю, що завдяки жертві і крові наших братів, зараз в Китаї - сотні мільйонів християн. Іноді мені здається, що навіть в Римі не було таких жорстоких переслідувань, але, врешті-решт, старий Рим став християнською країною. Я вірю, що саме такі самі речі відбуваються в Китаї - він теж буде християнським ".

 

Місіонер зазначила, що кожному місіонерові, який хоче служити в Китаї, потрібно освячення. "Якщо ваше серце чисте, тоді дуже легко працювати для Бога, - сказала вона. - Так що я думаю, що для місіонерів дуже важливо бути освяченими, бути святими. Це - найважливіше ".

 

Вона також розповіла, як китайці реагують на Євангеліє. "Спершу вони заперечують християнство, тому що їх вчили еволюції і тому, що Бога немає, - підкреслила місіонер. - Так що в своїх умах вони впевнені, що Бога немає. Спочатку вони не хочуть приймати християнство. Але якщо це - хороші люди, і у них чисте серце, у них виникає інтерес до християнства. По-іншому реагують хворі люди. Хворі хочуть слухати про християнство. Нещодавно в моїй церкви покаялася жінка, у якої був рак шлунку. Їй зробили операцію, але нічого не допомогло. За неї чотири рази через Інтернет помолився старший пастор Джей Рок Лі, і вона зцілилася. Бог повністю її зцілив. Коли люди переживають силу Божу, вони легко приходять до церкви ".

 

Варто зазначити, що церква "Манмін" активно працює в області євангелізації, посилаючи місіонерів в різні куточки планети. Величезна кількість місіонерів від церкви "Манмін" служать в Африці, Індії та інших країнах. Багато місіонерів спеціально готуються для служіння в Північній Кореї, розуміючи, що відправляючись туди на служіння, вони швидше за все не залишаться живими. При церкві в Сеулі працює спеціальний "Місіонерський навчальний центр" Манмін ".

 

За матеріалами: invictory.org