//

Мексика: Католицькі видання, як засіб нової євангелізації в постійний континентальній місії

«Католицькі видання, як засіб нової євангелізації в постійний континентальній місії» – такою буде тема другої національної зустрічі католицьких журналістів Мексики, яка відбуватиметься в місті Мехіко від 10 до 13 липня 2012 року.

 

Отець Антоніо Камачо Муньос – генеральний секретар Єпископської Комісії Душпастирства Комунікацій, проінформував що «ця подія прагне зміцнити професійну формацію журналістів, щоб душпастирство через комунікацію долучилося до формування христових учнів – місіонерів, які досягнуть найвіддаленіших людей».

 

«Ми є впевнені, - продовжує отець Антоніо,- що професійне формування допоможе підвищити якість наших видань та зробити свій внесок у євангелізацію в контексті континентальної місії».

 

Серед тем, які проаналізують учасники зустрічі є: «Католицьке видавництво та континентальна місія», «Журналістика миру», «Організація газети», «Досвід журналіста, який висвітлює апостольську діяльність Папи», «Центри духовності».Зустріч призначена для керівників та осіб, відповідальних за тижневі та періодичні дієцезіальні видання.

 

Джерело: Радіо Ватикан