//

Матір заарештували за відмову відпускати дітей на уроки сексуального виховання

В Німеччині заарештували матір 12 дітей через те, що вона не пускає дітей на обов’язкові уроки сексуального виховання. Баптистка повинна провести 43 дні під арештом.
 

 

Подружжя, що походить з Росії і проживає в Зальцкоттені, не погоджується з тим, щоб їх троє дітей, що підлягають обов’язковому відвідуванню уроків сексуальної освіти, ходили на ці заняття. Вони посилаються на 1 додатковий протокол Європейської Конвенції Прав Людини, стаття 2 якого звучить: „Виконуючи свої функції в області виховання і навчання, Держава визнає право батьків на забезпечення цього виховання і навчання згідно з їх власними релігійними і філософськими переконаннями”. Держава хоче шляхом арешту змусити батьків сплатити штраф і відправити дітей на уроки сексуальної освіти.
 

 

«Від 2005 року школа ігнорує права батьків, для того, щоб реалізувати державне і антихристиянське сексуальне виховання у всіх початкових школах» – сказав протестантському інформаційному агентству Idea.de Армін Екерманн з Об'єднання „Домашнє Навчання”. «Батько сім'ї сказав мені, що його дружина дуже сумує за сім'єю, але знаходить розраду в Бозі» – додав він.
 

 

Чоловік жінки закликав всіх батьків, щоб звертали увагу на те, чого їх дітей вчать в школі. У Німеччині панує дуже рестриктивне право, що стосується шкільного зобов’язання. Немає можливості виписати дитину з аморального предмету, а ті батьки, які на це зважаться, або хочуть навчати своїх дітей вдома, зустрічаються з покараннями від штрафу, через арешт, і до відібрання потомства Установою у справах Молоді (Jugendamt).
 

 

За матеріалами: fronda.pl