//

Львів'яни вшанують митрополита Андрея Шептицького

13 грудня з нагоди свята св. Апостола Андрея Первозванного, Центр постуляції та канонізації святих УГКЦ вшанує пам'ять митрополита Андрея Шептицького. Вранці, при вході до львівської Ратуші працівники центру будуть розповсюджувати іконки митрополита Андрея.

 

Як повідомили в Центрі постуляції та канонізації святих УГКЦ, захід проводиться з метою пригадати громаді величну та геніальну постать митрополита Андрея як особливого покровителя та просвітника благодаті Христового Євангелія на землях Руси-України.

 

«Для славного міста Лева цей день є ще однією нагодою молитовно згадати та вшанувати пам’ять великого Архипастиря та провідника народу – митрополита Андрея Шептицького. Адже постать митрополита поєднала в собі не лише риси духовного, політичного та морального авторитету, що увійшов у європейську історію на рівні із видатними постатями своєї епохи, але й людини, яка поклала усі зусилля, становище та непересічні особисті здібності для беззаперечного служіння людям», – розповіла в.о. начальника департаменту гуманітарної політики Ольга Павлюк.

 

Джерело: ZAXID.NET