//

Львівській католицькій школі св. Софії - 10 років

Львівській католицькій школі св. Софії виповнилося 10 років. З цієї нагоди, 30 вересня в день вшанування святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, Високопреосвященніший владика Ігор очолив Божественну Літургію, в якій взяли участь вчителі та учні школи, а також і їхні батьки.

 

В часі проповіді Архиєрей наголосив, що святі мучениці є гідним прикладом для сучасного підростаючого покоління, адже ці дівчата не злякались фізичного та психологічного тиску з боку правлячого імператора Адріана, не поклонилися ідолам, а мужньо встояли у правдивій вірі в Господа нашого Ісуса Христа. «Тож бажаю і вам,  діти приносити гідні плоди вашої віри і бути прикладом для інших у вірі та добрих ділах», - завершив владика Ігор.

 

Після Божественної Літургії було освячено шкільну хоругву та всі присутні отримали Архиєрейське благословення з окропленням свяченою водою. Відтак відбулося святкове дійство, яке приготували учні школи св. Софії. На відкриття урочистої Академії директор школи п. Галина Іллів, зачитала вітального листа від преосвященного владики Венедикта Помічника Архиєпископа Львівського.


Віра Ценглевич
Джерело: Прес-служба Львівської архиєпархії