//

Львівська бізнес-школа (LvBS) та Український Католицький Університет (УКУ) мают честь запросити Вас на зустріч у рамках дискусійного клубу

19 квітня 2011 року у Києві, у  готелі «Прем’єр Палац» відбудеться зустріч у рамках дискусійного клубу  «Бізнес Credo» із Мирославом Мариновичем на тему «Демократія як відповідальність».

 

Організатори – Львівська бізнес-школа (LvBS) та Український Католицький Університет (УКУ).
 
Час проведення – 17:30-19:30.

 

Модератор зустрічі – Андрій Шевченко, народний депутат та журналіст.

 

Серед питань зустрічі: 
-  звідки Україні взяти моральну еліту?
-  яка  держава  може  бути  зразковою  моделлю  для  розвитку  України?  Україна  між
англосаксонською та азійською моделями побудови держави.
-  де українським компаніям брати молодих лідерів? Можливі наслідки інтелектуальної еміграції
-  війна в Лівії – хрестовий похід чи розширення ринку збуту для «демократичних країн»?

 

Запрошуємо до участі в зустрічі власників та представників топ-менеджменту українських та міжнародних компаній, зацікавлених у змістовному діалозі бізнесу та суспільства. Участь  у  заході  –  безкоштовна,  за  умови  попередньої  реєстрації  та  отримання  підтвердження  з  боку організаторів заходу. Кількість місць обмежена. 

Участь  у  зустрічах  у рамках дискусійного  клубу «Бізнес Credo» – це можливість для  власників  та топ-менеджерів  поспілкуватись  у  форматі  «business  talk»  із  провідними  мислителями  та  лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі. 

 

Із питань реєстрації просимо звертатись:
Віталій Шпак, керівник представництва УКУ та LvBS у м.Києві
shpak@lvbs.com.ua, тел. +38 044 425-39-37, +38 097 653-82-48

 

Довідка.

Мирослав Маринович – віце-ректор з питань призначення та місії Українського Католицького Університету. Український  правозахисник,  публіцист,  релігієзнавець,  один  із засновників Української гельсінської спілки та Міжнародної амністії в Україні, президент Українського Центру Міжнародного ПЕН-Клубу. На 10 років був засуджений  до ГУЛАГу (1977-1987), політв’язень. Кавалер ордена «За мужність» І ступеня  (2006)  та  Ордена  Свободи  (2008).  У  2010  видав  своє  6-томне  видання. Стипендіат кількох університетів у США, Швейцарії, Нідерландах, Німеччині, Канаді. Виступав зі своїми лекціями у понад 25 країнах світу.

 


Більш детальна інформація на сайтах www.lvbs.com.ua та www.ucu.edu.ua