//

Лідер терористичної секти заявив, що напади на християн продовжуватимуться

Відплатою за злочини, вчинені християнами щодо мусульман, назвав різанину і вибухи в Нігерії лідер секти Боко Харам. Абубакар Імам Шекау оголосив, що в планах секта має продовжувати переслідування, і християн, і мусульман, які співпрацюють із владою. П'ятнадцятихвилинний виступ представника африканських талібів також містить погрози на адресу федерального уряду, який звинувачують у відсутності довіри населення після скасування паливної субсидії.

 

Мусульманський терорист, відповідальний за загибель сотень послідовників Христа в Нігерії заявив, що Боко Харам доводе підтримку своєї політики на Півночі. На його думку, президент Гудлак Джонатан занадто слабкий, щоб протистояти впливу повстанців, які прагнуть ісламізації країни, тому припинення вогню можливе, якщо тільки переговори з урядом будуть базуватися на законі Шаріату.

 

Між тим, африканська мережа Аль-Каїди не залишається без діла. Вчора в Потіскумі на бензоколонці застрелили вісім чоловік. А в штаті Йобе поліція підтвердила ще чотири смерті. У штаті влада ввела заборону на мотоцикли, оскільки терористи Боко Харам використовують їх, щоб здійснювати смертоносні напади.

 

За матеріалами: Radio Watykańskie