//

Конгрегація віровчення оновила та переорганізувала свою сторінку на сайті Апостольської Столиці

Ватиканська Конгрегація Віровчення оновила свою присутність в мережі Інтернет. У супровідному повідомленні пояснюється, що документи цього відомства, виразно затверджені Святішим Отцем, є частиною звичайного учительського уряду Наступника святого Петра, а з цього випливає важливість їх донесення до всіх вірних, а особливо тих, хто задіяний в душпастирстві та богослов’ї. Важливість поширення цих документів випливає також з того, що вони говорять про важливі аспекти життя та місії Церкви, даючи надійні відповіді на актуальні виклики.

 

Тому, щоб полегшити ознайомлення зі своїми документами, які зберігаються на офіційному сайті Апостольської Столиці (www.vatican.va), Конгрегація Віровчення відкрила до них новий доступ (www.doctrinafidei.va).

 

Основні документи опубліковані восьма мовами. Збірка включає повний перелік всіх документів Конгрегації Віровчення, виданих після Другого Ватиканського Собору, з якими можна ознайомитися як в хронологічному порядку, так і за тематичним сортуванням: документи доктринального характеру, документи дисциплінарного характеру та документи, які стосуються Святих Тайн.

 

Крім того, на оновленій сторінці можна знайти повідомлення про публікації з серії «Документи й дослідження», яка поміщує коментарі до важливих документів, а також Акти симпозіумів, організованих Конгрегацією та промови її Префектів.

 

Джерело: Радіо Ватикан