//

Китай: єпископ сформулював поради віруючим на Рік віри

Китайської єпископ Лукас Лі Джин Фен в 22 пунктах сформулював рекомендації щодо кращої підготовки до переживання Року Віри, який розпочнеться в Католицькій Церкві в жовтні 2012 р. Єрарх написав пастирського листа під назвою "Роздуми про віру в Рік Віри".

 

За допомогою сформульованих  в ньому порад він вирішив допомогти віруючим своєї єпархії краще підготуватися до цієї важливої події. У посланні єпископ детально пояснив,  у чому полягає криза віри в сучасному світі, що таке відношення між розумом і вірою, вірою і язичницькими звичаями, про що говорить Одкровення Боже, Святе Письмо, а також "сьогоднішні апостоли" - Церква та Папа.

 

Серед конкретних порад єрарх підкреслив необхідність свідчення віри з боку священиків, глибокого життя за власними харизмами  з боку монахів і членів церковних рухів. Єрарх запропонував організувати в парафіях щотижневі зустрічі з метою вивчення Святого Письма і документів Церкви, а також молитовні зустрічі. Особливу увагу він звернув на Літургію. Єпископ підкреслив важливість використання релігійних піснеспівів  і не допускати під час св. Меси народних.

 

За матеріалами be.radiovaticana.va