//

Кінофестиваль в рамках ВДМ

Для паломників, що прибули на Всесвітній День Молоді у Мадриді, організовано різноманітні заходи. В середу ввечір молодь мала нагоду взяти участь у кінофестивалі, що проходив на вулиці Fuencarral.


Серед демонстрованих фільмів був «Cristiada». Це голлівудський фільм за участю Енді Гарсіа та Єви Лонгорії, що зображає релігійне переслідування християн в Мексиці в кінці 1920-их років.


Ще одним популярним фільмом на фестивалі був «Там живуть дракони» про Іспанську громадянську війну та життя засновника «Opus Dei» Хосемарії Ескріви.


Також  в списку показів був «Про богів і людей» - французький фільм, що отримав кілька міжнародних нагород і розповідає про групу монахів, котрі намагаються вижити в Алжирі серед загрози фундаментальних терористів.


Загалом до уваги глядачів було запропоновано 20 художніх та документальних фільмів. На фестивалі були присутні і деякі режисери, продюсери та актори. Для зареєстрованих учасників ВДМ  вхід на фестиваль був безкоштовним. Решта бажаючих платили символічну суму 1 євро, яке йшло у «Фонд солідарності».

 

За матеріалами Romereports.com