//

Християнські лідери Австралії за традиційну сім'ю

В Австралії триває дискусія щодо законопроекту, який має на меті змінити традиційне поняття подружнього союзу між чоловіком і жінкою, легалізуючи гомосексуальні шлюби. Проти такої ініціативи виступили понад 50 християнських релігійних лідерів країни, які почали загальнонаціональну кампанію на захист традиційного шлюбу. Вони скерували спільне звернення до федерального парламенту країни. Також свій підпис поставив Архиєпископ Сіднея, кардинал Джордж Пелл.

 

У своєму зверненні автори послання спростовують аргумент, згідно з яким нібито більшість християн Австралії не проти одностатевих союзів. До того ж звертається увага на важливість інституту сім'ї для "захисту ідентичності дітей та їхнього права виховуватися в середовищі матері й батька".

 

Християнські лідери Австралії звертають увагу на соціальну небезпеку, яка виникає через існування неповних сімей. Також зазначають, що в недавніх заворушеннях у Великобританії головними дійовими особами були підлітки з неблагополучних сімей. "Те, що відбулося у Великобританії, показує, які загрози можуть виникнути з відсутності діяльності уряду, що має бути спрямована на створення стабільного і природного середовища для росту дітей", – стверджують автори звернення.


За матеріалами Ватыканскае радыё