//

Християнам В’єтнаму відмовляють у медичній допомозі

Як ми інформували раніше, 13 листопада група невідомих чоловіків, які, ймовірно, є підрозділом силових структур, напала на членів незареєстрованої в органах влади баптистської громади, що проводила свої зібрання в околицях Ханоя.


Днями інформаційна агенція Compass Direct News повідомила, що трьом особам, які отримали серйозні поранення в наслідок нападу місцеві лікарні відмовили у наданні медичної допомоги. Серед постраждалих двоє жінок: одна із переломом тазової кістки та ушкодженням жіночих органів, а друга – із пошкодженням спини та внутрішніх органів, а також один чоловік із побитою головою та ушкодженими внутрішніми органами.


Одразу після нападу потерпілі звернулись до лікарні, однак медики, дізнавшись про причини ушкоджень, відмовились надавати допомогу, зазначивши, що ушкодження не є значними. Коли вони звернулись до іншої лікарні, там їм сказали прийти за кілька днів, бо на той час не було змоги провести обстеження.


В результаті, після звернення до кількох лікарень потерпілі були змушені їхати до приватної лікарні, яка розміщена на відстані тисячу кілометрів від їх міста, де вони отримали належну допомогу.