//

Хресна дорога “ненародженої дитини”

Діти катехитичної школи Святої Софії храму Святих мучениць Віри, Надії, Любові, та їх матері Софії молилися Хресну дорогу “ненародженої дитини”.

 

Хресна дорога відбулася за участі молоді, дітей катехитичної школи та їхніх батьків.

 

«Цією Хресною дорогою ми прагнули вустами “ненародежних” дітей достукатись до сердець батьків та лікарів, тих дітей, яких вирішили стратити, хоча ж вони мали б бути скелею, опорою і твердинею для діточок», - розповідає адміністратор храму о. Андрій Корчагін.


Адміністратор храму зауважив, що театралізована молитва мала на меті достукатися до людського сумління і показати всю повноту цінності дару життя, кожної людської душі з перших секунд її зачаття. «Перш за все нам потрібно пам’ятати, що Господь Бог наш люблячий Батько і його обійми відкриті і чекають нас “блудних дітей”. І щоб ми не зробили гріховного у нашому житті, але через дар покаяння ми можемо все почати з нового листа», - сказав о. Андрій.

 

Варто пригадати, нещодавно Синод Єпископів Української Греко-Католицької Церкви спільно із Конференцією Римо-Католицької Церкви в Україні оприлюднили звернення у якому закликали Українську державу на законодавчому рівні підтвердити право ще ненародженої, але вже зачатої людини на життя, заборонивши аборти.


Прес-служба Львівської архиєпархії