//

Харитативна акція допомоги у Вифлеємі

Вже третій рік поспіль Фонд Святої Землі організовує благодійну акцію «На Різдво повернутись до джерел». Метою організації є збір коштів для допомоги нужденним дітям, молодим подружнім парам, літнім та самотнім людям. Цей Фонд також опікується тими християнами, які найбільше постраждали від економічної кризи і безробіття. У Вифлеємі є кількатисячна громада католиків, які розраховують на допомогу людей з добрим серцем з усього світу.

 

Брати-францисканці з Кустодії Святої Землі, душпастирі вифлеємської спільноти католиків, прагнуть забезпечити матеріальною допомогою найбідніших. Весь дохід з цьогорічної акції буде переданий тим, хто терпить найбільші злидні.

 

Заклик прийняти участь в акції «На Різдво повернутись до джерел» запрошує усіх пережити таємницю народження Сина Божого, яка змінила історію світу і хоче стати частиною сердець мільйонів людей. Прийняти участь в акції, яка виражає християнську солідарність з мешканцями Вифлеєму, що перебувають у складній політичній та економічній ситуації, уже виявили бажання багато єпархій Італії та інших країн світу. В багатьох містах будуть організовані демонстрації для привернення уваги до проблем палестинських християн, які є «живим камінням» Церкви у Святій Землі.

 

За матеріалами: www.radiovaticana.org