//

Кембріджський видатний інтелектуал протестує проти ліберальних нововведень в хорватських школах

Професор д-р. Анте Вукасіновіч, який увійшов до списку 2000 найвидатніших інтелектуалів ХХ ст., що його кожного століття складає та публікує уже кілька століть підряд Кембріджський Університет, звернувся з відкритим листом до міністра науки, освіти та спорту Хорватії.

 

«Пане міністре, ви перебрали міру. Ви перейшли критерії пристойної поведінки, всі тези, які ви виносите є неістинними , а проблематика, яку ви порушили, є надзвичайно важлива для питань духовності, світогляду, моралі, а й самого біологічного виживання хорватського народу. У духу атеїстичної та югославсько-комуністичної нетерпимості ви ображаєте своїх опонентів, а головно католицьку Церкву та Її великодостойників. Ви перейшли поріг всякої можливої толеранції і тому мушу вам відповісти відкритим листом, який адресую вам і всьому хорватському суспільству» - розпочинає свого відкритого листа хорватський інтелектуал.

 

У своєму листі професор звинувачує міністра Йовановіча у дезінформуванні хорватського суспільства, відвертій брехні , аморальності, браку виховання та пристойності. Також, професор Вукасіновіч у своєму листі перераховує кілька , на його думку, найнепристойніших випадків неадекватної поведінки міністра, та відвертої брехні міністра Йовановіча.


За матеріалами http://zdravstveniodgoj.com