//

"Католицький Вісник": Щоб були одно – Ut unum Sint

Єдність Церкви – одна з істин Католицької доктрини. У Рік Віри, що триває, шукатимемо не тільки міжконфесійної єдності, але й єдності серед нас самих – католиків. Де і як шукати джерело такої єдності? Відповідь на це питання читачі знайдуть у матеріалах першого номера "Католицького Вісника".

 

Як Католицька Церква організовує діалог з іншими християнськими Церквами та спільнотами і чого прагне досягти з його допомогою? Пропонуємо увазі читачів матеріал про діяльність та основні завдання Папської ради зі сприяння єдності християн у рубриці Апостольські палаци.

 

Рубрика Поради священика торкнеться питань єдності ближніх, внутрішньої позиції щодо конфліктів та шляхів відновлення єдності.

 

Пізнання Святого Письма – це мозолиста праця розуму і волі. Та без цього годі й говорити про пізнання Бога. Що допоможе у вивченні Біблії? До кого звернутися із проханням про тлумачення незрозумілих уривків? На ці та інші питання відповість рубрика Біблійне коло.

 

Як відбудеться Страшний Суд? Хто нас судитиме і до чого нас засудять? У рубриці Credo святий Тома Аквінський роз’яснює чергову частину Символу віри.

 

Інтерв’ю з новими єпископами Католицької Церкви: владиками Яцеком Пилем та Нілом Лущаком на сторінках рубрики Тема номера. Також у рубриці читачі знайдуть практичні поради щодо Нової євангелізації в Україні, які уділили архіпастирі Католицької Церкви. А рубрика Моє місце в Церкві розповість про учнів Місіонерської школи святого Павла в Красилові, котрі об’єдналися заради служіння ближнім.

 

Рубрика Батьки і діти запропонує повчальну казку на тему номера, а також об’єднає родину навколо спільної справи – приготування оригінального десерту.

 

Також у свіжому номері "КВ" ви знайдете коментарі до недільних Євангелій і літургійний календар.

 

Щиро вдячні всім, хто передплатив "КВ" на 2013 рік. Для тих же, хто хотів би долучитися до кола читачів, нагадуємо, що передплату можна здійснити за поштовим індексом 01101, або звернувшись до редакції за телефоном (044) 503-30-22.

 

Заохочуємо не шкодувати часу та грошей на свідоме формування своєї віри.

 

Приємного та цікавого читання!