//

Католицький телеканал “EWTN” дозволили транслювати в Україні

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України дозволила ретрансляцію в країні телеканалу "ЕWTN",  який працює під патронатом  Римсько-Католицької Церкви.

 

Як повідомляє офіційний веб-сайт Національної ради: «На засіданні 15 травня, ухвалено рішення про доповнення Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення». Долучено програму  «Eternal World Television Network» (EWTN).

 

EWTN – міжнародний християнський (католицький) телеканал. Має ліцензію на мовлення OFCOM. Обсяг мовлення – 24 години. Програми з обмеженим доступом (насилля, еротика) відсутні. Базові мови програми – англійська, німецька, французька. У часові проміжки з 9:30 до 10:00, з 15:00 до 18:00 та з 19:30 до 21:00 транслюються програмні блоки українською мовою.

 

Трансляція на територію України відбувається через супутник  Ноt Bird 6,  частота 11585 Мhz, сим. швидкість 27,5, поляризація вертикальна, спосіб поширення сигналу – некодований.

 

За даними моніторингу у програмах реклама відсутня».

 

Джерело:www.catholic-media.org / www.nrada.gov.ua