//

Католицький архиєпископат Мілану подвоїв кількість священиків-екзорцистів

Католицький архиєпископат Мілану уповноважив 12 своїх священиків діяти в якості екзорцистів. Таким чином, кількість священослужителів, що виганяють бісів, в єпархії подвоїлася в порівнянні з тим, що було в минулому. Про це повідомило агентство CWN з посиланням на ВВС.

 

Відповідаючи на значне збільшення чисельності людей, що звертаються з проханням про вигнання нечистої сили, архиєпархія Мілану також організувала телефонну «гарячу лінію» - екстрений зв'язок, за допомогою якого всі охочі можуть домовитися про зустріч з екзорцистом.

 

В даний час близько 3-4 чоловік щодня звертаються до екзорцистів єпархії по допомогу, що і послужило причиною збільшення штату останніх.

 

Монсеньйор Анджело Маскероні (Angelo Mascheroni), який навчає священиків екзорцизму в Мілані протягом багатьох років, відзначає, що в більшості випадків люди, які просять вигнати з них бісів, в реальності стикаються з проблемами, що мають цілком природне пояснення. Тільки невеликий відсоток цих осіб страждає в реальності демонічною одержимістю, сказав священнослужитель.

 

За матеріалами www.sedmitza.ru